Hold en afslappende wellness-aften for veninderne

17. juni 2022

Nogle gange har man bare brug for at slappe godt og grundigt af.

Nogle foretrækker at gøre det alene med en god film, hvor andre sagtens kan få en afslappende aften i selskab med venner eller familie. Hvis du og dine veninder for eksempel har snakket om, at I alle har meget at se til for tiden, kan I altså arrangere en afslappende spa-aften, hvor det bare handler om, at I skal have det godt og forkæle hinanden. Se herunder hvordan en sådan aften kunne foregå.

Ansigtsmasker, hudpleje og frisk neglelak

En rigtig spa- og wellness-aften består selvfølgelig af mange forskellige ting. Først er det en god ide, at alle lige tager et dejligt bad, og ellers er det bare med at give den gas med ansigtsmasker, olier og gode cremer. Hvis der tilfældigvis er en af jer, som er god til at lave flotte negle, så er det også en mulighed, men ellers er det faktisk helt op til jer selv, hvad I præcis vil have ordnet af forskellige hudpleje.

Giv massage til hinanden

Hvis I har overskud til det, så kunne det også være rigtig hyggeligt, hvis I sætter lidt tid af til at give hinanden massage. I kan enten sidde på en lang række eller cirkel, hvis I er nok til det, hvor man så giver personen, der sidder foran sig, massage. Ellers kan man også sidde to og to og skiftes til at massere hinanden. At få massage er nemlig noget af det bedste og mest afslappende, og derfor vil det også være rart og rigtig hyggeligt, hvis det kan blive en del af jeres dejlige afslapningsaften for tøserne.

Slut af med et dejligt måltid

Når I alle er blevet godt plejet, så skal I selvfølgelig også lige slutte af med noget godt at spise. For at det skal fortsætte i det afslappende tema, kan I jo altid vælge at bestille noget mad udefra, så I ikke skal tænke alt for meget over det. For så lige stadig at gøre det lidt fint og stemningsfuldt, kan du lige pynte lidt ekstra op med nogle servietter på bordet – så tænker man ikke så meget over, at måltidet ikke er hjemmelavet. Så se her og find nogle flotte servietter, så I kan slutte aftenen med manerer.