Gode råd til sundt og velplejet hår

3. januar 2021

Findes der noget bedre end hår, der sidder flot, og som dufter dejligt? Nej, vel?

Hår er fantastisk, og som kvinde kan du formentlig nikke genkendende til, hvordan en god hårdag kan være med til at få solen til at skinne på selv den mest grå regnvejrsmandag. Du kan her på siden få inspiration til, hvordan du undgår morgenhår og slidte spidser.

Start dagen med en god shampoo og balsam

Mange kvinder starter dagen med et varmt bad. Når du skal vaske dit hår, kan du med fordel vælge nogle produkter, der matcher dit hår. Der er nemlig stor forskel på, hvordan sæbe er udviklet, så kig efter en shampoo og en balsam, der giver den nødvendige pleje og fugt til dit hår. Har du spaltede spidser, er det eksempelvis en god idé at vælge en shampoo, der styrker og blødgør hårstråene. Tigi Bed Head er et godt bud på et brand, der fremstiller skønne badeprodukter til tørt og beskadiget hår.

Hvis dit hår er farvet, kan du forhindre, at farven falmer, hvis du vælger en shampoo, der beskytter farvet hår. Der findes en lang række forskellige sæber af høj kvalitet, som gør håret både sundere og stærkere. Har du travlt, og har du ikke tid til at vaske dit hår, behøver du ikke bekymre dig om at skulle gå ud ad døren med en fedtet manke.

Med en tørshampoo har du et godt alternativ til en hårvask, og du behøver hverken vand eller sæbe for at få volumen i håret. Shampooen fjerner de overskydende olieophobninger og efterlader dit hår friskt og velduftende.

Få en flot frisure med lækre stylingprodukter

Når du vasker håret grundigt, har du det bedste udgangspunkt for at kunne style det, som du har lyst. Skal du til fest, eller vil du gerne have frisuren til at holde hele dagen, kan du få et fantastisk hold ved at bruge en god hårlak. En hårlak kan bruges, uanset om du har kort eller langt hår, og det er den perfekte løsning, når du vil have styr på selv de mindste hårstrå.

Hvis du har krøller, kan du med fordel anvende en krøllecreme, som fremhæver hårets bevægelse på en smuk måde. En krøllecreme indeholder nærende olier, som beskytter og giver næring til lokkerne. Samtidig kan du bruge cremen, hvis du vil skåne håret for unødige varmeskader fra et krøllejern.

Der er mange muligheder for at få et sundt og velplejet hår med gode produkter – og med lækre cremer og spray til styling kan du nemt sætte en frisure, der passer til din personlige stil. Tjek en webshop som Luxplus for gode priser på dine skønhedsprodukter.