Find et godt cover til en billig pris

16. juni 2021

Det er ikke gået nogens næse forbi, at hvis man anskaffer sig en iPhone, så gør man sig klogest i at anskaffe et cover og panserglas med det samme, for det er ikke en billig telefon og det er bestemt heller ikke billigt at reparere på.

Men heldigvis kan man faktisk være på forkant og gøre det hele lidt billigere, nemlig ved at anskaffe sig et godt cover der ikke koster en bondegård med det samme.

Når der er held i uheld

Det er efterhånden de færreste der ikke har prøvet at smadre en telefon enten ved at tabe den eller på anden måde ødelægge den. Det er heldigvis også mange der har oplevet at blive reddet af et godt cover og noget panserglas når uheldet har været ude og derfor nok også råder alle de møder til, at beskytte deres nye smartphone hurtigst efter køb.

Det er ikke billigt at anskaffe sig en iPhone og det er sjældent billigt at reparere på, så derfor kan man egentlig mene at et cover sagtens kunne koste meget mere end de billige iPhone covers man kan få den dag i dag, for i det lange løb så henter man hurtigt nogle penge hjem.

Spar penge i det lange løb med covers

Det er med iPhone-covers lidt ligesom når man skal parkere sin bil i en parkeringszone med betaling efter 3 timer hver dag. Man kan vælge at betale for en p-plads med det samme eller man kan risikere 2 bøder på en måned der hurtigt koster mere end parkeringspladsen ville have kostet. Hvem er smartest?

Det er svært at sige hvem der er smartest, for hvis man husker at sætte p-skiven, så er det jo en gratis løsning. Hvis man ikke taber sin telefon, så er det gratis at lade være med at købe et cover og et panserglas. Men glipper det først et par gange med at stille p-skiven i tide, så koster det dyrere end hvad man ellers kunne have sluppet for. Præcis det samme udfald har du hvis du bare taber din telefon forkert en enkelt gang.

Gode løsninger på covers til den enkelte

Mange ønsker også at sælge deres brugte iPhone når der skal købes ny. Her vil din iPhones værdi falde drastisk, hvis der er hakker og ridser i selve telefonen og hvis skærmen har en flænge eller en ridse. Så det kan virkelig ikke betale sig at lade være med at beskytte telefonen og slet ikke den dag i dag, hvor du kan finde rigtig fine covers til meget billige penge.

Et godt cover skal kunne klare den primære opgave og det er at beskytte optimalt. Sørg derfor for at hvis du er en klodsmajor eller telefonen er i dit barns hænder, at få et cover der dækker lidt ekstra som beskyttelse. Mange unge vil gerne signalere at de har en iPhone og synes det er ærgerligt at pakke den ind så man ikke kan se hvilken fancy telefon de ejer – her er et transparant cover en rigtig fin løsning til både beskyttelse og muligheden for at vise at det er en iPhone, hvis det er så vigtigt for dem.