Her vil jeg løbende lægge informationer ud om "Guided by Stine" eller mine andre projekter i medierne. 

4. januar 2016

Forside og artikel om nudging i BT

Der blev sat fokus på at anvende nudging til at tabe sig i januar 2016. Artiklen tager udgangspunkt i min og Lotte Juul Madsens bog "Nudging - slip madens magt". Desuden er der interview med andre nudging eksperter og vi var heldige at få tildelt spalteplads på forsiden samt 2 store sider inde i avisen. 

Januar 2016

Artikel om vægttab med nudging i Fit Living

Jeg var udvalgt som 1 af 3 anvendte kosteksperter, der fik 6 uger til at vejlede en person til et ønsket vægttab. Min case, Kristine, tabte sig knapt 6 kg på 6 uger og opnåede dermed det største vægttab af de 3 cases. Kristine fulgte en 1500 kcal plan plus vejledning i livsstilsændring via nudging. Der blev sat fokus med små portionsstørrelser og mindre skåle til mad og snacks.

Nudging i "Jersild og Jukeboksen" 13/12 2015

Jersild og jukeboksen fra 13/12 2015 kan høres lige her

Et radiotalkshow med gæster og klassiske hits. Vært: Jens Olaf Jersild.

Emne: Svenskerne trapper voldsomt op på grænsekontrollen - et led i et radikalt kursskifte mod noget der måske kan minde om den danske udlændingepolitk? Hør forfatter og Sveriges-ekspert Uffe Paludan fortælle om, hvad det er der kendtegner svenskernes mentalitet i forhold til danskernes. Med i Jersild & Jukeboxen har vi også diætist Stine Junge Albrechtsen, der er aktuel med bogen ’Nudging – slip madens magt’. Hun kan fortælle om hvordan vi ved hjælp af nudging undgår at overspise i denne søde juletid. Michael Bojesen er denne søndags JukeboxMaestro, og præsenterer de bedste klassiske hits.