Har du og dit firma, din klub eller forening behov for et underholdende, tankevækkende og lærerigt foredrag om sundhed og kost?

Jeg leverer foredrag af høj kvalitet, uden løftede pegefingre men med holdninger og stærkt fagligt indhold på baggrund af min uddannelse som autoriseret klinisk diætist. Kostråd og anbefalinger behøver ikke at være tørt og kedeligt. Mine foredrag tolker den lidt tunge viden om ernæring til mad på en tallerken - serveret i en let og spiselig tone.

Jeg tilbyder bl.a. følgende foredrag:

Hvordan får man fingrene ud af kagedåsen?

Uanset hvor mange nytårsfortsætter vi laver og sundhedstrends vi følger, så falder de fleste af os tilbage i de gamle vaner. Men hvad er det, der sker? Hvorfor følger vi ikke bare de officielle kostråd og lever sundt og lykkeligt til vores dages ende? 

Forklaringen er, at mange af vores valg om kost og motionsvaner foregår helt automatisk. Så hvis du vil blive klogere på, hvordan du med små justeringer af dit hjem og dine vaner kan blive lidt sundere, så er det her foredraget for dig.

Du lærer hvorfor du ofte "falder i vandet" trods gode intentioner - og hvordan du måske kan falde færre gange fremadrettet. Vi skal kigge i dit køleskab, se nærmere på dit valg af glas, tallerken og slikskål samt med en tur i dit lokale supermarked. 

Varighed: 60 min inkl. spørgsmål til sidst i foredraget. 

Sådan kommer du i mål med en sundere livsstil

Hvordan undgår man livsstilssygdomme og får en sundere livsstil? Her får du en gennemgang af de største udfordringer for vores sundhed samt input til hvordan du styrer uden om de væste risici i hverdagen. 

Vi skal tale om kostråd og hvilke af dem, du skal lægge mest vægt på. Vi kommer også omkring nødvendigheden af en god nats søvn, fysisk aktivitet samt hvad din tarmflora kan betyde for din sundhed generelt.

Det hele serveres med masser af illustrationer og praktiske eksempler. 

Varighed: 60 minutter inkl spørgsmål til sidst i foredraget

Spis tarmen sund - og tab dig!

Med udgangspunkt i min bog "Spis tarmen sund - og tab dig!" skal vi se på hvorfor det er afgørende for din sundhed at spise varieret. Vi ser på, hvad variation indebærer (og jeg kan godt afsløre det ikke er at vælge bland selv slik eller 4 slags fyld på din pizza) og hvilke fødevarer, der har god effekt på en sund tarmflora. 

Vi ser på forudsætningerne for, at du kan opnå et vægttab og hvordan tarmflora og vægttab kan have en sammensæng. 

Vi tager også et kort kig i kummen og taler lidt om dine toiletvaner og betydningen for din sundhed, men slutter smagfuldt af med at have fokus på hvilke fødevarer, der er vigtigst for din tarm. 

Varighed: 60 minutter inkl. spørgsmål til sidst i foredraget

Low FODMAP diet - diæt til dig med irritabel tarm

Jeg er specialist i diæten "Low FODMAP diet" og kan tilbyde foredrag om diæten samt hvordan den kan anvendes til dig med irritabel tarm eller dig, der behandler personer med tarmlidelser. 

Foredraget inkluderer en kort gennemgang af diagnosen irritabel tarm (på engelsk kaldet IBS) og herefter en gennemgang af low FODMAP diet og diætens fordele og udfordringer. Jeg kommer med forslag til egnede fødevarer på diæten samt tips og tricks til at anvende den i praksis. 

Som forfatter til 4 bøger om low FODMAP diet samt erfaring med uddannelse af kliniske diætister i anvendelse af diæten, har jeg ekspertstatus i diæten og har været brugt som kilde i diverse artikler i landsdækkende medier om diæten. 

Foredraget egner sig godt til patientforeninger eller fagpersoner, der arbejder med patienter med irritabel tarm eller inflammatoriske tarmsygdomme. 

Varighed: 60 minutter inkl. spørgsmål.

Foredrag er også afhold som workshop for patienter. Det tager 3 timer inkl. øvelser. 

 

Jeg holder desuden foredrag om "madmisforståelser", "den plantebaserede kost (kost til vegetarer og veganere)", "børn og overvægt", "Kost til gastric bypass" og hvad du ellers kan ønske dig indenfor vægttab, sundhed og ernæring

2018

Ved booking er jeres udbytte:

 

  • Afklarende telefonmøde inden foredraget.
  • Mulighed fysisk foredrag eller som et Skype foredrag.
  • Mulighed for at jeg reklamerer for jeres arrangement via min Facebookside og instagramprofil, Guided by Stine. 
  • Selve foredraget.
  • PDF fil af præsentationen, I kan sende ud efter foredraget.
  • Garanti for at alle spørgsmål fra salen med relevans for emnet besvares - dem vi eventuelt ikke når, kan fremsendes pr. mail efterfølgende. 

Det siger kunderne:

Landbrug og Fødevarer

Stine Junge Albrechtsen var en af vores oplægsholdere til redaktørmødet ’Sundhed i Medierne’ hos Landbrug & Fødevarer 11. januar 2018, hvor hun var inviteret til at tale om plantebaseret kost versus animalsk kost. Til mødet udmærkede hun sig ved at formidle et tungt emne på en lettilgængelig måde. Stine er en dygtig formidler, der er både veltalende og velartikuleret. Hun er ikke bange for at adressere de svære problemstillinger, og så er hun utroligt sikker i sit stof, hvilket giver hende en troværdighed ud over det sædvanlige. Det afspejlede sig også tydeligt i hele salen, der lyttede opmærksomt med under oplægget, samt i den efterfølgende evaluering, hvor Stines præsentation fik en meget flot bedømmelse fra deltagerne. Vi kan kun anbefale Stine som oplægsholder!

Merete Myrup, Ernæringschef mejeri Landbrug & Fødevarer
Fitness Institute

Stine har været tilknyttet som underviser/censor hos Fitness Institute i perioden 2013 - februar 2018. Stine er meget pædagogisk og er rigtig god til at formidle sin viden til alle typer af elever. Hun får meget ros for sin undervisningsform og er meget vellidt af både elever og kollegaer.

Henrik Duer og Kasper Danborg, Fitness Institute

Marts 2018

Anbefaling fra BMI Brikken

BMI Brikken, en landsforening for overvægtige og tidl. overvægtige samt pårørende, har siden foreningen blev dannet i 2012 haft et professionelt og rigtigt godt samarbejde med Stine Junge Albrechtsen.

I vores Ekspertpanel, der består af en række dygtige fagfolk, har den anerkendte diætist, foredragsholder og forfatter besvaret et væld af spørgsmål omkring kost og vægttab for vores medlemmer.

Stine er yderst pligtopfyldende, fx ved at besvare spørgsmålene i løbet af et par dage.

Udover at Stine fortsat er en del af vores Ekspertpanel, har vi også haft stor glæde af hende som foredragsholder. På kun tre år har vi nitten gange haft Stine som foredragsholder – enten alene eller sammen med andre fagfolk. Og der har været udsolgt til en række af foredragene.

Stine er såvel i skrift som tale en virkelig god formidler, velformulerende og til at forstå. Hun er veltalende og med substans hvad enten det handler om generel kosternæring, kost efter fedmeoperationer, madpakker til børn, Nudging, eller low FODMAP.

Stine Junge Albrechtsen er altid imødekommende og omgængelig. Hun har empati og er pligtopfyldende, ligesom hun er eminent i både skrift og tale. Derfor kan BMI Brikken på det varmeste anbefale den dygtige diætist hvad enten det gælder foredrag eller specifikke opgaver.

Gitte Lynggaard, Formand BMI Brikken