Der kan kun bookes tider online frem til juli 2018

Den 15. juli overdrager jeg nøglerne til mit kliniklokale til nye ejere (Dankbar ApS), der ikke driver lokalerne videre som diætistklinik. Jeg har dog fået den gode mulighed at have enkelte vejledninger i lokalerne frem til udgangen af 2018. Jeg lukker i den periode ned for onlinebooking. Jeg har primært åbent om fredagen samt efter aftale og tager kun bookinger via min mail stine@guidedbystine eller telefon 28265235. 

 

I perioden hvor jeg lukker meget ned for fysiske vejninger og konsultationer kan jeg hyres til foredrag, virksomhedsbesøg samt komme ud med min InBody 570 vægt til sportsklubber, mødregrupper osv, hvis I kan samle minimum 5-7 mennesker. Jeg vil primært køre i radius af 35-40 km fra Roskilde ved vejninger. Jeg vil efter aftale kunne vejlede online via telefon, Skype eller FaceTime, men det vil være i almindelig klinikåbningstid 8.30-16.30 og ikke aften eller weekend. Jeg tager ikke imod kunder i eget hjem. Det er for småt og ikke muligt i forhold til regler for at have en klinik. 

 

Jeg er super taknemmelig for alle de nuværende og tidligere kunder jeg har eller har haft, og jeg er ked af at skulle lukke meget ned for en periode. Dog regner jeg med at være tilbage indenfor overskuelig fremtid med mindre onlineprojekterne MapDiet eller Diætportalen bliver så store, at det kræver min opmærksomhed fuld tid. 

 

Når jeg åbner igen melder jeg det ud på Guided by Stines facebook og instagramside + på min hjemmeside. Jeg har oprettet nyhedsbrevsliste som du også kan skrive dig på, hvis du vil følge med i mine andre projekter eller have besked, når jeg åbner igen. Du finder min forside her på hjemmesiden. 

Tiden bookes i klinikken på Akacielunden 5C, 4000 Roskilde. Akacielunden er ved Trekroner centeret og du kan nemt parkere ved Fakta eller i parkeringskælder ved Superbrugsen (hvor der er 2 timers gratis parkering). Parkeringskælderen har indkørsel ved Ahornlunden. Husk begge steder at stille P-skiven.  

Der er god forbindelse både fra Københavnsområdet, men også fra midt- og sydsjælland direkte til Trekroner station. Klinikken ligger 2 minutters gang fra stationen i Trekroner Centeret.

Jeg tager dankort, visa og mastercard. Alternativt kan vi afregne kontant på dagen, via mobilepay eller ved kontooverførsel senest 8 dage efter konsultationen.

Udeblivelse fra konsultation eller afbud senere 24 timer før den bookede vejledning faktureres som udgangspunkt til fuld pris.